مواد لازم: پوست پسته ١پیمانه  شکر یک وربع پیمانه   آب ١پیمانه  زعفران دم کرده ١قاشق چایخوری   آب لیمو ١قاشق غذا خوری

طرز تهیه :پوست پسته را درآب فراوان جوشانده آب را دور ریخته آب سرد اضافه می کنیم چند ساعت پوست پسته را می چشیم اگر تلخ نبود(یا کمی تلخ بود) در صافی می ریزیم تا آبش برود شکر را با یک پیمانه آب قوام می آوریم پوست پسته رادر آن ریخته تا مربا جا بیفتد.در آخر زعفران را ریخته قبل از اینکه خاموش کنیم آب لیمو را ریخته یکی دو جوش که زد حرارت را خاموش می کنیم.