مواد لازم :برنج یک پیمانه   شکر سه پیمانه   کره ۵٠گرم   زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری   خلال بادام نصف پیمانه   گلاب نصف پیمانه   دارچین برای تزیین   آب شش پیمانه

طرز تهیه : برنج را یک روز قبل با یک پیمانه آب خیس می کنیم .

شکر را در یک پیمانه آب می ریزیم.خلال بادام راشسته در نصف پیمانه آب خیس می کنیم .برنج خیس شده را باچهار پیمانه آب دیگر روی حرارت کم آرام می پزیم تا کاملا" در آب باز شوند.کره را ریخته شکر را هم اضافه می کنیم وقتی شکر حل شد و کمی آبش کشید زعفران را ریخته در ظرف را می گذاریم تاشله زرد جابیفتد ودر سطح آن حباب ایجاد شود.گلاب وخلال بادام را اضافه کرده کمی که جوشیداز روی حرارت برداشته در ظرف کشیده با دارچین وخلال پسته پودر نارگیل و...تزیین می کنیم.