مواد لازم :جو ١ لیوان    آب گوشت یا مرغ یا قلم ۴لیوان   شیر٢لیوان  قارچ ورقه شده  ٢٠٠ گرم   ذرت آب پز ١لیوان   جعفری خرد شده ٢/١لیوان(برای تزیین)    کره ١قاشق غذاخوری   نمک وفلفل سیاه به مقدار دلخواه   لیموترش برش خورده برای تزیین

طرز تهیه :جو را ازده ساعت قبل خیس می کنیم.در صورت استفاده از جوی پرک شده یک ساعت کافی است.سپس آن را با آب می پزیم وکم کم آب گوشت را به آن اضافه می کنیم . وقتی پخت قارچ را با کره تفت داده با ذرت ونمک وفلفل به آن اضافه کرده شیر را به دمای  سوپ رسانده (داغ می کنیم )درآن ریخته و آرام هم می زنیم تا غلظت سوپ مناسب شود.سوپ رادر ظرفی کشیده با جعفری تازه ی خرد شده  ولیمو ترش تزیین می کنیم.