مواد لازم :گوشت راسته یا ران گوساله ۴٠٠ گرم   پیازمتوسط ١عدد   فلفل دلمه ای کوچک ١عدد   فلفل سیاه زنجبیل نمک به مقدار دلخواه   روغن زیتون ٢قاشق غذاخوری 

طرز تهیه : گوشت(اگر قبلا"۵الی ۶ساعت در یخچال مانده باشد بهتر است.) را به قطعات کوچک وپهن ۵در۴باقطر١سانتیمتر بریده پیاز و فلفل دلمه ای را خلال کرده با گوشت ها ٢ساعت در یخچال می گذاریم .کف تابه را چرب کرده (چدنی بهتر است .) گوشت ها را به نمک وفلفل سیاه و زنجبیل آغشته کرده روی هر قطعه یک خلال فلفل ویک پیاز  گذاشته چند ضربه با پشت چاقو به آن می زنیم به سیخ چوبی کشیده  یکی یکی در تابه با حرارت زیاد می اندازیم دو رویش را سرخ می کنیم .