مواد لازم : گندم حلیم یا بلغور ٢لیوان    گوشت ران گوساله یا گوسفند ۴٠٠ گرم   نمک به مقدار دلخواه

طرز تهیه :گندم پاک کرده تمیز می شوییم (در صورت استفاده از بلغور دقت کنیم بلغور تمیز تهیه کنیم.) در آب می خیسانیم .گوشت را با آب کاملا"پخته ریش ریش می کنیم .گندم را با آب پخته گوشت و آبش را به گندم پخته اضافه کرده هم می زنیم وقتی حلیم شروع به حباب زدن کردنمک را ریخته با گوشت کوب حلیم را می کوبیم تا کشدار شود .یا این که از روی حرارت برداشته کمی که خنک شد در غذاساز ریخته وله می کنیم.و دوباره درحال هم زدن گرم می کنیم . درکاسه کشیده در صورت تمایل روغن یا کره داغ  دارچین وشکر یا شیره ی انگور میل می نماییم.