مواد لازم :گیلاس ١کیلو   شکر ١کیلو   آب لیمو ١ قاشق غذاخوری    در صورت تمایل وانیل ۴/١ قاشق چایخوری 

طرز تهیه : یک پیمانه شکر را در قابلمه ریخته هسته گیلاسها را در آورده روی شکر می ریزیم به ترتیب شکر وگیلاس ریخته تا شکر وگیلاس تمام شود .یک الی دو ساعت در یخچال گذاشته تا آب بیندازددر صورتی که عجله داشته باشیم نصف استکان آب اضافه می کنیم ابتدا با حرارت زیاد می جوشانیم کف آن را می گیریم حرارت را کم کرده دوباره مربا را جوش می آوریم تا قوام بیایدآب لیمو را اضافه کرده یک جوش که زد وانیل را ریخته و از روی حرارت برمی داریم .