مواد لازم:برنج ٢پیمانه   زرشک نصف پیمانه    شکر ١قاشق غذاخوری   کره ١ قاشق غذاخوری  زعفران نصف قاشق چایخوری   روغن٢قاشق سوپخوری  نمک به مقدار دلخواه   سیب زمینی یا نان لواش به اندازه ی ته دیگ

طرز تهیه :برنج را از حداقل ٢ ساعت قبل خیس کرده سیب زمینی را پوست کنده ورقه می کنیم.زرشک را کمی در آب خیس کرده چند بار می شوییم تا مطمئن شویم شن ندارد.در صافی می گذاریم تا آبش برود .زعفران را با نصف استکان آب جوش دم می کنیم .آب را درقابلمه جوش آورده نمک ریخته برنج را توی آن می ریزیم.وقتی چند دانه برنج روی آب افتاد ومغز برنج ها سفت نبود آن رادر صافی ریخته کمی آب سرد رویش می دهیم.نصف روغن را در قابلمه ریخته چند قطره زعفران به آن اضافه کرده سیب زمینی ها را توی آن می چینیم(یا نان لواش) برنج را ریخته بقیه روغن را اضافه می کنیم در ظرف را گذاشته پنج دقیقه حرارت را زیاد کرده دو قاشق سوپخوری آب (بسته به نوع برنج مقدار آب را تغییر می دهیم)  درش را گذاشته پنج دقیقه بعدحرارت را کم کرده تا برنج دم بکشد.

در یک تابه کوچک زرشک وکره وشکر را مخلوط کرده پنج دقیقه روی حرارت هم می زنیم.دریک دیس برنج را کشیده چند قاشق از آن را به زعفران آغشته نموده روی برنج هاکشیده زرشک ها را روی آن می کشیم.