مواد لازم:گلبرگ گلسرخ یک پیمانه    شکر١و۴/١پیمانه    آب لیمو ١ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

1-گلسرخ تازه :گلبرگها را از گل جدا کرده شسته و در آب جوش ریخته بعد از آن که یک جوش زد آبش را دور ریخته در آب سرد می ریزیم ٢۴ساعت چند بار آبش را عوض کرده تا تلخی آن گرفته شودگلبرگها را در صافی ریخته تا آبشان برود. شکر را با یک پیمانه آب قوام آورده گلبرگها را در آن می ریزیم تا دوباره قوام بیایدقبل از پایان پخت آب لیمو را اضافه می کنیم.یک جوش که زد از روی حرارت بر می داریم.

2-گلسرخ خشک :شکر را با یک ونیم پیمانه آب جوش آورده گلبرگها را به آن اضافه می کنیم. روی شعله پخش  باحرارت بسیار کم آن را می جوشانیم. در آن را  دم کنی می گذاریم تا مربا قهوه ای مایل به قرمز شود.آب لیمو را اضافه کرده یک جوش که زد حرارت را خاموش می کنیم.