سالها پیش وقتی تابستانها ما را به باغهای عباس آباد وگنج نامه همدان دعوت می کردند به جز آب گوشت قلیه کلم یکی از غذاهای خوشمزه بودکه معمولا" میزبان به قصابی سفارش می داد  ایشان هم مواد را در تابه می چید وروی آتش منقل یا بعدها چراغ نفتی داخل مغازه می پختند.

 مواد لازم:گوشت (گوسفندیا گوساله ویا مخلوط هر دو)5/0کیلو   پیاز متوسط 2عدد   سیب زمینی متوسط 3عدد   نمک وزرد چوبه وفلفل به مقدار دلخواه    روغن 2قاشق سوپخوری

طرز تهیه :پیاز و2عددسیب زمینی را چرخ یا رنده ریز کرده با بقیه موادورز می دهیم یک سیب زمینی مانده را خلال درشت می کنیم.کف ماهی تابه را روغن ریخته مواد پهن می کنیم خلال سیب زمینی را دور آن می چینیم در ظرف را گذاشته باحرارت کم می پزیم تا یک طرف کباب برشته شود بعد آنها را تکه کرده وبر می گردانیم.در صورت تمایل گوجه فرنگی وفلفل سبز(فلفل سبز همدان شیرین است.) هم دور آن می چینیم.وقتی طرف دیگر هم سرخ شد غذا آماده است.