مواد لازم: گوشت دوبار چرخ شده ۵/٠کیلو    پیاز متوسط ٢عدد    (در صورت دلخواه ٢قاشق سوپ خوری آرد سوخاری) نمک وفلفل سیاه به مقدار دلخواه   روغن ٢قاشق سوپخوری

طرز تهیه : پیاز را رنده ریز کرده با بقیه مواد ورز می دهیم تا خوب مخلوط شوند .در تابه  روغن ریخته به اندازه ی یک هلو از گوشت برداشته در دستمان به آن شکل یک سیخ کوچک کباب داده در کف تابه می چینیم اگر کف تابه پر شد در یک تابه دیگر بقیه را می چینیم.پنج دقیقه حرارت را زیاد کرده تا کباب ها خودشان را جمع کنند.حرارت را کم کرده درش را گذاشته تا کبابها مغز پخت شده ویک رویشان سرخ شود حالا آنها را بر می گردانیم