مواد لازم:برنج ۴پیمانه   مرغ اعدد    پیاز متوسط ١عدد   آلبالو ۵/٠کیلو   شکر ٢پیمانه   نمک دارچین وزعفران به مقدار دلخواه   روغن به مقدار لازم   سیب زمینی بزرگ ١عدد

طرزتهیه :برنج رابا آب ونمک خیس می کنیم.مرغ را با پیاز ونمک وآب می پزیم تا  تقریبا"آبش تمام شود.آلبالورا شسته هسته اش را گرفته شکر را لا به لایش می پاشیم وقتی آب انداخت می جوشانیم  اگر بیشتر از٢/١پیمانه آب داشت برای شربت کنار می گذاریم ودر پلو نمی ریزیم نباید قوام بیاید.آب را جوش آورده نمک وبرنج را در آن می ریزیم وقتی جوش آمد صبر می کنیم تا دانه های برنج روی آب افتاده ونرم شوندسپس آن را صاف می کنیم .ته قابلمه روغن ریخته سیب زمینی ها را ورقه کرده کف آن می چینیم.نصف برنج را ریخته آلبالو را روی آن ریخته بقیه برنج را می ریزیم.روی آن دارچین وزعفران آب کرده کمی روغن وکمی از شربت آلبالو می ریزیم.روی حرارت کم دم می کنیم. هنگام کشیدن گوشت مرغ را تکه تکه کرده زیر پلو می گذاریم .