مواد لازم :آلبالوی نیم رسیده ١کیلو   شکر ٢کیلو

طرز تهیه: ١-می توان آلبالو را برای مربا آماده کرد وقتی آب انداخت آبش را صاف کرد .(طبق دستور قبلی ) به آبش شکر اضافه کرد وبا حرارت زیاد جوشاند تا قوام بیاید.البته به مربا هم باید شکر اضافه کرد.

٢-شکر را باآب قوام می آوریم .آلبالو را شسته دم آن را گرفته در کیسه ی پارچه ای سفید تمیزی ریخته در شکر قوام آمده قرار می دهیم آرام می جوشانیم تا کاملا" رنگ خود را به شربت بدهد.آلبالو را با کیسه از شربت در می آوریم وشربت را در شیشه می ریزیم.

البته من همیشه روش اول را انتخاب می کنم .