مواد لازم :آلبالو ١کیلو    شکر ۵/١ کیلو  

طرز تهیه :آلبالو را دریک ظرف بزرگ ریخته پر از آب می کنیم .زیر شیر آب آلبالوها را از آب می گیریم و در صافی می ریزیم تا آبشان برود .کف یک قابلمه (با ظرفیت ۵کیلو) شکر ریخته هسته ی آلبالوها را درآورده (به طوری که له نشوند)یک ردیف روی شکر ها می چینیم بعد یک لایه دیگر شکر ریخته ویک لایه دیگر آلبالوی بدون هسته وباز هم شکر تا آلبالو وشکر تمام شوند پنج الی ده ساعت در یخچال می گذاریم تا آب بیندازد.روی حرارت زیاد می جوشانیم وقتی کف کرد کفش را می گیریم.با حرارت ملایم می جوشانیم تا قوام بیاید.